#2016-11-07 02:34:45 

Jagdom

Użytkownik

Posty: 91

Skąd: Warszawa

Wiek: 38

Obejrzałem ostatnio jeden z odcinków show kulinarnego, w którym ratuje się upadające lub nie przynoszące dochodu restauracje. Jest tam opcja promocji lokalu poprzez wyjście do ludzi. Jak dla mnie to działanie krótkoterminowe. Czy ktoś działa także nieco szerzej, mam na myśli docieranie do klienta poprzez inne kanały.
#2016-11-07 03:39:37 

Krzyżowaty

Użytkownik

Posty: 139

Skąd: Częstochowa

Wiek: 50

Z jednej strony tego rodzaju programy nie mają wiele wspólnego z rzeczywistością, jeśli chodzi akurat o kwestie marketingu. Jeśli chodzi o kwestia zachowań to jak najbardziej warto niektóre z nich powielać, tym bardziej, jeśli udziela ich osoba znan i lubiana w światku kulinarnym.
#2016-11-07 06:31:13 

Jagdom

Użytkownik

Posty: 91

Skąd: Warszawa

Wiek: 38

Nie chodzi tutaj o powielanie, Chciałbym opracować swój system działania, który będzie skutecznie przyciągał do mnie odpowiednich klientów. Myślałem może o bazie adresów internetowych, ale gdzie takie coś zdobyć.
#2016-11-07 06:50:50 

DaisyTheDuck

Użytkownik

Posty: 91

Skąd: Stębark

Wiek: 51

Nie musisz się męczyc sam z takim tematem. Widocznie nie słyszałeś jeszcze o tym, że na rynku jest firma, która zrobi to za Ciebie. Zajrzyj tutaj bitemarketing.pl/2016/07/05/otwieranie-restauracji/, i zapoznaj się z ofertą. Myślę, że szybko zobaczysz, że Twoje potrzeby są tożsame z jej ofertą.
#2016-11-07 07:37:51 

Jagdom

Użytkownik

Posty: 91

Skąd: Warszawa

Wiek: 38

Świetna oferta, czegoś takiego szukałem…
#2016-11-07 08:04:08 

Ciężarówka

Użytkownik

Posty: 69

Skąd: Rybnik

Wiek: 30

Faktycznie, jak się wejdzie na stronę bitemarketing.pl/ to widać, żę Co marketingowcy znają się na rzecyz. To nie jacyś amatorzy od wysyłania newsleetera, tylko poważna korporacja, która zadba o klienta.
#2016-11-07 09:00:58 

KolorowaDama

Użytkownik

Posty: 65

Skąd: Wrocław

Wiek: 22

No nie ma co ukrywać, że promowanie rynku HoReCa to opanowali do perfekcji. Cały czas się z resztą rozwijają, bo branża gastronomiczna jest bardzo aktywna i zmienna.
DODAJ ODPOWIEDŹ
Copyright 2015